Poruka direktora

Kvalitetno bavljenje razvojem i implementacijom složenih informacijskih sustava podrazumijeva stalni razvoj i usavršavanje razvojnog tima na najmanje dva područja.

Svima je jasno da je u vrijeme intenzivnog razvoja informacijskih tehnologija potrebno uspostaviti proces stalnog obrazovanja i usavršavanje u ovom segmentu. Za uspješan razvoj informacijskog sustava osim dobrog poznavanja modernih informacijskih tehnologija potrebna su i znanja iz konkretne problematike koju informacijski sustav u konačnici treba podržavati.

Kako bi zaista producirali kvalitetna informatička rješenja, a vodeći se gornjim saznanjima još 1992. godine formirali smo razvojni tim koji se kroz interno uspostavljene procese stalno usavršava. Kako bi doista bili najbolji u onome što radimo našu ponudu suzili smo na razvoj i implementaciju informacijskih sustava za potrebe osiguravateljne industrije, a naš tim već godinama educiramo osim u informatičkim i u znanjima osigurateljne struke.

Ispravnost naše odluke potvrđuju naši partneri i korisnici naših rješenja, koji često od nas osim implementacije informacijskog sustava traže i najbolja rješenja za organizaciju vlastitih poslovnih procesa.

Upravo u uskoj specijalizaciji razvojnih grupa vidimo našu prednost, a stalna izloženost najrazličitijim zahtjevima naših poslovnih korisnika kroz proces održavanja osjećaj našeg razvojnog tima za rješavanje konkretne problematike dovodi do savršenstva.

Postavljanjem visokih standarda u razvoju sustava, ali i pravila pri projektiranju i implementaciji razvili smo vlastiti koncept informatizacije radnih postupaka (Cubis - kocke) te postigli maksimalan nivo modularnosti.

Vođeni Vašim potrebama i vlastitom vizijom, naš cilj je uvijek nadmašiti očekivanja i osigurati zadovoljstvo korisnika, kreiranjem efikasnih, inovativnih i ekonomičnih rješenja.

Povjerenje i izgradnja partnerstva sa korisnicima ključni je temelj na kojem počiva naša organizacija, a ta vrijednost potiče nas na predani rad kojim ostvarujemo našu misiju i Vaš uspjeh!

Ivan Matić